Avl

Med en så lille race både herhjemme og på verdensplan er vi naturligvis meget stolte af at kunnepræsentere et meget bredt avlsgrundlag med repræsentanter fra efterhånden alle 8 hingstelinier samt et godt hoppemateriale fra mange forskellige hoppefamilier.
Desuden har de afkom, som er født på stutteriet siden starten i 2000, levet op til alle vores forventninger både brugs- og avlsmæssigt. 
Så stutteriet er godt rustet i det fremtidige arbejde. Vi er dog som entusiastiske avlere altid på udkig efter Lipizzanere af god kvalitet som supplement til vores nuværende bestand, hvis lejligheden skulle byde sig for en ny og spændende kombination, for udviklingen må selvfølgelig ikke gå i stå.
Og ikke mindst for en så lille race som Lipizzaneren er blodsfornyelse både vigtig og sund. Vi satser altid på at avle kvalitet og bruger derfor udelukkende Lipizzanere med afstamning, der er 100% anerkendt af den internationale Lipizzanerforening L.I.F., og alle vores avlsdyr er kåret i 1. klasse. 

Føl fra ORDRUPDAL bliver brændemærket, udstyret med internationale papirer og hestepas. De er naturligvis også vaccineret, holdt med smed og passet med ormekur. De kommer dagligt i hænder, hvor de bl.a. bliver trukket til og fra fold, så de er trygge, tillidsfulde og vant til os mennesker - samt lidt opdragelse!

air max baratas polo fred perry hollister tiendas ralph lauren mujer michael kors bolsos polo ralph lauren mujer nike huarache zapatillas nike mujer nike air force blancas comprar peuterey nike stefan janoski baratas barbour madrid nike sb baratas polos ralph lauren outlet botas timberland hombre polos fred perry baratos nike cortez baratas polos fred perry nike air max 90 blancas abercrombie madrid new balance blancas mujer

uggs sko nike sko polo ralph lauren dame oakley norge parajumpers norge oakley briller polo ralph lauren salg parajumpers salg